Translate

EN RO

ourStoryHeader

Alexander-de-WitAlexander de Wit

Fondator și Director General

Îmi amintesc când am intrat prima dată într-o sală The Little Gym. Era în America. Ajunsesem la sfârșitul unei ore și copiii ieșeau alergând din sală. Nu o să uit niciodată ochii lor sclipitori. Aveau zâmbete imense, dar acea bucurie pură și entuziasmul din ochii lor erau cu adevărat de neuitat.

M-am gândit atunci: „Wow, ceva special s-a întâmplat în această sală, trebuie să aflu ce anume!” Am intrat în sală și un instructor stătea în genunchi uitându-se fix în ochii unui copilaș și zâmbind. Regăseai enorm de multă iubire în acei ochi și tot atât de multă bucurie în copil.

Acela a fost un moment de inspirație divină. Am căutat informații despre The Little Gym și am descoperit un curriculum incredibil, conceput special să dezlănțuie potențialul ce se regăsește în fiecare copil și am știut că mi-am găsit scopul în viață.

În acel moment eram consultant la McKinsey, iar acolo am gravitat mereu în jurul proiectelor care implicau oameni: crearea directivelor în cadrul unei orientări strategice noi, dezvoltarea impactului echipelor de leadership și descoperirea potențialului oamenilor.

Alături de The Little Gym am găsit, în sfârșit, un mod de a-mi îndeplini misiunea, de a descoperi potențialul din oameni în fiecare zi și de a face acest lucru cu cei ce au cel mai mare potențial - copiii.

Nu exista nimic asemănător în Belgia și îmi doream să le ofer experiența The Little Gym celor trei copilași ai mei, prietenilor lor și familiilor acestora. Astfel, mi-am luat rămas bun de la McKinsey și am deschis în 2000 franciza The Little Gym Waterloo. Nu a fost o călătorie ușoară. Eu și soția mea am investit toate economiile familiei noastre și ale altor oameni care își doreau să susțină proiectul nostru, să construiască The Little Gym Waterloo. Și n-am privit niciodată înapoi.

Am muncit din greu, alături de echipa de instructori, și am construit The Little Gym Waterloo, un loc minunat pentru toți copiii, indiferent de talentul lor sportiv sau abilitățile înnăscute, un loc în care să își facă prieteni, să își dezvolte încrederea, să își asume riscuri, să fie curajoși, cultivați, iubiți și în care să se distreze.

A fost un succes extraordinar, iar feedback-ul pe care l-am avut de la membrii noștri, mici sau mari, a fost minunat. Copiii iubeau cursurile și părinții iubeau să își vadă copiii dezvoltându-se, zâmbind și distrându-se atât de mult.

Am realizat că a face ochii copiilor din Waterloo să strălucească de bucurie nu este suficient, îmi doream ca ochii tuturor copiilor din Europa să strălucească.

În 2001 am cumpărat brevetul pentru a aduce franciza The Little Gym în toate țările din Europa. Acest lucru mi-a oferit posibilitatea de a lucra alături de alți oameni inteligenți, posionați și cu spirit antreprenorial pentru a deschide săli pe tot continentul.

Astăzi, avem 45 de săli în Europa conduse de un grup de oameni cărora le pasă de copii și părinții acestora, care vizitează sălile în fiecare săptămână.

Majoritatea sălilor noastre sunt deschise de părinți care, la rândul lor, s-au îndrăgostit de The Little Gym după ce au devenit membri și au văzut impactul pozitiv pe care The Little Gym îl are asupra copiilor lor.

Mii de copii participă în fiecare săptămână la cursurile The Little Gym din Europa și sunt deseori contactat de către părinți care vor să îmi împărtășească povestea lor.

Una dintre cele mai înduioșătoare povești este cea a unei mame care m-a vizitat într-o seară. Fiul său avea o întâlnire de joacă cu fiul meu cel mare, iar ea a văzut dosarul The Little Gym și a realizat că sunt parte din The Little Gym. A izbucnit în plâns și mi-a împărtășit cât de mult l-a ajutat The Little Gym pe fiul său și cât de mult le-a schimbat viața.

Sunt incredibil de norocos să lucrez cu o minunată rețea de proprietari, instructori și consultanți din Europa și din întreaga lume și suntem cu toții recunoscători pentru oportunitatea de a produce o schimbare în viețile copiilor și a familiilor care se alătură claselor noastre în fiecare săptămână.

Alexander de Wit
Fondator și Director General - The Little Gym Europe

cloudLeft