Translate

EN RO

localEventsHeader

Vine vacanța mare

Facebook_image_Summer_Camps_Pirates
Vine vacanța mare și noi am demarat înscrierile pentru luna iulie. În această lună v-am pregătit 4 săptămâni de gimnastică și ateliere de sport și creație.

Despre ateliere  (3-10 ani)

Timp de 3 ore, instructorii The Little Gym îi vor călăuzi pe copii  într-o aventură distractivă, încurajând exercițiul fizic, creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Fiecare sesiune include 1,5 ore de activităti sportive și distractive în sala de gimnastică și 1 oră de activități creative în lobby. O gustare ușoară de fructe și biscuiți este inclusă în pret și este oferită în pauza dintre activități.

Tarife: 60 lei membri/ 70 lei non-membri
Oferte speciale:
-10% reducere pentru frați/surori
5+1 gratis (la cinci ateliere achitate, al șaselea este gratuit)
Programul atelierelor este disponibil aici

 
Clase de gimnastică (toate vârstele)

În luna iulie oferim în continuare clase de gimnastică adresate școlarilor, preșcolarilor și părinților cu copii de până la 3 ani. Pentru flexibilitate, pe perioada vacanței, veți putea opta atât pentru abonament lunar, cât și pentru plata pentru o singură clasă. Programul claselor este disponibil aici

Tarife:
60 lei/sedință
200 lei/abonament lunar, o dată pe săptămână
320 lei/abonament lunar, două ori pe săptămână
-10% reducere pentru frați/surori

Ateliere de vacanta la The Little Gym

Facebook_image_Spring_Camps
Vacanta de Paști începe în 2 săptămâni, iar o dată cu ea începe și distractia la The Little Gym. În perioada 18-28 aprilie vor avea loc cele mai distractive ateliere de sport și creatie. Timp de 3 ore instructorii The Little Gym îi vor călăuzi pe copii într-o aventură distractivă, încurajând exercitiul fizic, creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Program:

18 – 21 aprilie - între orele 10.00 – 13.00 - Extreme Sports of All Sorts (4-8 ani)

25 -  29 aprilie - între orele 10.00 – 13.00 - The Little Gym Crazy Carnival (4-8 ani)

Tarife:

Varianta Gym:

Pretul pentru o sesiune de 2,5 ore este de 50 lei (membri)/ 65 lei (non-membri).

O gustare ușoara și apă sunt incluse în pret.

Varianta Gym&Swim:

Pretul pentru o sesiune de 3,5 ore este de 70 lei (membri)/85  lei (non-membri).

O ora de înot la WorldClass Asmita Gardens, o gustare ușoara și apă sunt incluse în pret.

Locurile se epuizează repede!

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a face o rezervare, contactati-ne la bucharest@thelittlegym.ro sau sunati la: 0736 770 000


Beneficiul responsabilitătilor zilnice

Benefits-of-Chores

Potrivit unui articol recent din Wall Street Journal, copiii mici care primesc sarcini gospodăreşti „își construiesc un simt durabil de stăpânire a unei abilităti, responsabilitate şi autonomie.” Şi ce părinte nu vrea asta pentru copilul său?

Articolul a dezvăluit de asemenea că cei care încep să îndeplinească sarcini gospodăreşti în jurul vârstei de 3 sau 4 ani sunt predispuși să aibă relatii pozitive cu familiile lor, mai mare succes în plan academic şi s-a constatat de asemenea că sunt mai empatici şi răspund mai uşor la nevoile altora. Trebuie să te mai convingem? Iată 5 idei pentru a-l încuraja pe copilul tău să ajute cu treburile casnice:

1.       Porneşte muzica atunci când copilul mătură bucătăria sau îşi adună jucăriile. Adăugarea muzicii va face treburile casnice mai plăcute pentru amândoi.

2.       Copii iubesc jocurile interesante – setează un cronometru şi motivează-ti copii să-şi facă treburile casnice cât mai rapid (şi eficient) posibil.

3.       Analizează modul în care abordezi responsabilitătile gospodăreşti – fă asta într-un mod amuzant şi spune-i copilului că te „ajută” prin îndeplinirea unei anumite sarcini.

4.       Păstrează un grafic al treburilor gospodăreşti – odată ce copilul şi-a terminat partea din program, lasă-l să aleagă un „premiu”, cum ar fi o oră de culcare mai „târzie” în week-end, înghetată cu mama şi tata sau o excursie la un muzeu sau zoo pentru copii.

5.       Distrează-te! Transformarea treburilor gospodăreşti în ceva amuzant este cel mai bun mod de  a-ţi încuraja copilul să-şi finalizeze propriile sarcini în prezent şi în anii care urmează.

 Pentru a citi întregul articol consultati următorul link


Sărbătorim luna mămicilor la The Little Gym

BabyMomonWedge
Deoarece am vrea să oferim șansa cât mai multor copii să beneficieze de programul nostru, în cadrul lunii martie, oferim o reducere de 10% la toate clasele părinte - copil (4 luni - 3 ani). Vă așteptăm alături de micutii dumneavoastră la distractie serioasă!

Activitatea fizică poate spori atentia, memoria, autocontrolul, precum și abilitatea de planificare și urmărire a obiectivelor

Parachute

Cu totii ştim că activitatea fizică este o componentă esentială a unui stil de viaţă sănătos, dar ştiati că aceasta poate de asemenea ajuta la dezvoltarea creierului copiilor? Rezultatele mai multor studii asupra copiilor din şcoala primară sugerează că activitatea fizică viguroasă practicată zilnic poate îmbunătăti în mod semnificativ atentia, memoria, autocontrolul, precum şi abilitatea de planificare și urmărire a obiectivelor.

În general, aceste abilităţi se dezvoltă rapid în anii de şcoală primară şi apoi se dezvoltă într-un ritm mai lent în adolescenţă.[1] Cu cât mai activ este un copil, cu atât mai mult își dezvoltă și întărește aceste abilităti. Gândiţi-vă la copiii de la locul de joacă care învaţă că prin depunerea de efort pentru a alerga mai repede pot prinde persoana pe care o urmăresc. Sau uitati-vă la copiii care aruncă mingea la coș și care învată că, oricât de frustrant ar fi atunci când ratează, cu cât practică mai mult, cu atât mai des reuşesc.

Un cercetător sugerează că:

…în perioadele de pregătire pentru examene, aceste studii ar trebui să ofere administrațiilor şcolare motive suficiente pentru a investi în calitatea educaţiei fizice şi în programe sportive, chiar și în detrimentul timpului petrecut în clase. Timpul dedicat activitătii fizice la şcoală nu dăunează performanţelor academice, ci chiar le poate îmbunătăti. [2]

Aşadar, ce puteti face pentru a ajuta la dezvoltarea creierului copilului prin exercitii?

●      Antrenati-vă în familie pentru un maraton de caritate

●      Sărbătoriti ocaziile speciale în mod activ, de exemplu prin drumetii, un meci de baschet sau fotbal sau printr-o plimbare cu bicicleta.

●      Jucati leapşa, săriti coarda sau chiar jucati-vă un joc video cu dans.

●      Faceti mişcare la The Little Gym.

 

[1]Davis PhD, Catherine L, şi Norman K Pollock Phd. "Activitatea Fizică Sporeşte Cunoașterea şi Rezultatele Academice ale Copiilor? O recenzie." Medscape. http://www.medscape.org/viewarticle/764365 (accesat la data de 6 februarie 2014)

[2] Tomporowski, P.D., Lambourne, K., & Okumura, M.S. (2011). Intervenţia activităţii fizice şi funcţia mentală a copiilor: O introducere şi privire de ansamblu. Medicina preventivă, 52(Suppl.1):S3- S9.

FacebookGalerie