Translate

EN RO

blogHeader
Evenimente curente, Noutăți locale, Sfaturi interesante și Idei

La The Little Gym București

Vine vacanța mare

Facebook_image_Summer_Camps_Pirates
Vine vacanța mare și noi am demarat înscrierile pentru luna iulie. În această lună v-am pregătit 4 săptămâni de gimnastică și ateliere de sport și creație.

Despre ateliere  (3-10 ani)

Timp de 3 ore, instructorii The Little Gym îi vor călăuzi pe copii  într-o aventură distractivă, încurajând exercițiul fizic, creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Fiecare sesiune include 1,5 ore de activităti sportive și distractive în sala de gimnastică și 1 oră de activități creative în lobby. O gustare ușoară de fructe și biscuiți este inclusă în pret și este oferită în pauza dintre activități.

Tarife: 60 lei membri/ 70 lei non-membri
Oferte speciale:
-10% reducere pentru frați/surori
5+1 gratis (la cinci ateliere achitate, al șaselea este gratuit)
Programul atelierelor este disponibil aici

 
Clase de gimnastică (toate vârstele)

În luna iulie oferim în continuare clase de gimnastică adresate școlarilor, preșcolarilor și părinților cu copii de până la 3 ani. Pentru flexibilitate, pe perioada vacanței, veți putea opta atât pentru abonament lunar, cât și pentru plata pentru o singură clasă. Programul claselor este disponibil aici

Tarife:
60 lei/sedință
200 lei/abonament lunar, o dată pe săptămână
320 lei/abonament lunar, două ori pe săptămână
-10% reducere pentru frați/surori

Ateliere de vacanta la The Little Gym

Facebook_image_Spring_Camps
Vacanta de Paști începe în 2 săptămâni, iar o dată cu ea începe și distractia la The Little Gym. În perioada 18-28 aprilie vor avea loc cele mai distractive ateliere de sport și creatie. Timp de 3 ore instructorii The Little Gym îi vor călăuzi pe copii într-o aventură distractivă, încurajând exercitiul fizic, creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Program:

18 – 21 aprilie - între orele 10.00 – 13.00 - Extreme Sports of All Sorts (4-8 ani)

25 -  29 aprilie - între orele 10.00 – 13.00 - The Little Gym Crazy Carnival (4-8 ani)

Tarife:

Varianta Gym:

Pretul pentru o sesiune de 2,5 ore este de 50 lei (membri)/ 65 lei (non-membri).

O gustare ușoara și apă sunt incluse în pret.

Varianta Gym&Swim:

Pretul pentru o sesiune de 3,5 ore este de 70 lei (membri)/85  lei (non-membri).

O ora de înot la WorldClass Asmita Gardens, o gustare ușoara și apă sunt incluse în pret.

Locurile se epuizează repede!

Pentru a afla mai multe detalii și pentru a face o rezervare, contactati-ne la bucharest@thelittlegym.ro sau sunati la: 0736 770 000


Beneficiul responsabilitătilor zilnice

Benefits-of-Chores

Potrivit unui articol recent din Wall Street Journal, copiii mici care primesc sarcini gospodăreşti „își construiesc un simt durabil de stăpânire a unei abilităti, responsabilitate şi autonomie.” Şi ce părinte nu vrea asta pentru copilul său?

Articolul a dezvăluit de asemenea că cei care încep să îndeplinească sarcini gospodăreşti în jurul vârstei de 3 sau 4 ani sunt predispuși să aibă relatii pozitive cu familiile lor, mai mare succes în plan academic şi s-a constatat de asemenea că sunt mai empatici şi răspund mai uşor la nevoile altora. Trebuie să te mai convingem? Iată 5 idei pentru a-l încuraja pe copilul tău să ajute cu treburile casnice:

1.       Porneşte muzica atunci când copilul mătură bucătăria sau îşi adună jucăriile. Adăugarea muzicii va face treburile casnice mai plăcute pentru amândoi.

2.       Copii iubesc jocurile interesante – setează un cronometru şi motivează-ti copii să-şi facă treburile casnice cât mai rapid (şi eficient) posibil.

3.       Analizează modul în care abordezi responsabilitătile gospodăreşti – fă asta într-un mod amuzant şi spune-i copilului că te „ajută” prin îndeplinirea unei anumite sarcini.

4.       Păstrează un grafic al treburilor gospodăreşti – odată ce copilul şi-a terminat partea din program, lasă-l să aleagă un „premiu”, cum ar fi o oră de culcare mai „târzie” în week-end, înghetată cu mama şi tata sau o excursie la un muzeu sau zoo pentru copii.

5.       Distrează-te! Transformarea treburilor gospodăreşti în ceva amuzant este cel mai bun mod de  a-ţi încuraja copilul să-şi finalizeze propriile sarcini în prezent şi în anii care urmează.

 Pentru a citi întregul articol consultati următorul link


Sărbătorim luna mămicilor la The Little Gym

BabyMomonWedge
Deoarece am vrea să oferim șansa cât mai multor copii să beneficieze de programul nostru, în cadrul lunii martie, oferim o reducere de 10% la toate clasele părinte - copil (4 luni - 3 ani). Vă așteptăm alături de micutii dumneavoastră la distractie serioasă!

Activitatea fizică poate spori atentia, memoria, autocontrolul, precum și abilitatea de planificare și urmărire a obiectivelor

Parachute

Cu totii ştim că activitatea fizică este o componentă esentială a unui stil de viaţă sănătos, dar ştiati că aceasta poate de asemenea ajuta la dezvoltarea creierului copiilor? Rezultatele mai multor studii asupra copiilor din şcoala primară sugerează că activitatea fizică viguroasă practicată zilnic poate îmbunătăti în mod semnificativ atentia, memoria, autocontrolul, precum şi abilitatea de planificare și urmărire a obiectivelor.

În general, aceste abilităţi se dezvoltă rapid în anii de şcoală primară şi apoi se dezvoltă într-un ritm mai lent în adolescenţă.[1] Cu cât mai activ este un copil, cu atât mai mult își dezvoltă și întărește aceste abilităti. Gândiţi-vă la copiii de la locul de joacă care învaţă că prin depunerea de efort pentru a alerga mai repede pot prinde persoana pe care o urmăresc. Sau uitati-vă la copiii care aruncă mingea la coș și care învată că, oricât de frustrant ar fi atunci când ratează, cu cât practică mai mult, cu atât mai des reuşesc.

Un cercetător sugerează că:

…în perioadele de pregătire pentru examene, aceste studii ar trebui să ofere administrațiilor şcolare motive suficiente pentru a investi în calitatea educaţiei fizice şi în programe sportive, chiar și în detrimentul timpului petrecut în clase. Timpul dedicat activitătii fizice la şcoală nu dăunează performanţelor academice, ci chiar le poate îmbunătăti. [2]

Aşadar, ce puteti face pentru a ajuta la dezvoltarea creierului copilului prin exercitii?

●      Antrenati-vă în familie pentru un maraton de caritate

●      Sărbătoriti ocaziile speciale în mod activ, de exemplu prin drumetii, un meci de baschet sau fotbal sau printr-o plimbare cu bicicleta.

●      Jucati leapşa, săriti coarda sau chiar jucati-vă un joc video cu dans.

●      Faceti mişcare la The Little Gym.

 

[1]Davis PhD, Catherine L, şi Norman K Pollock Phd. "Activitatea Fizică Sporeşte Cunoașterea şi Rezultatele Academice ale Copiilor? O recenzie." Medscape. http://www.medscape.org/viewarticle/764365 (accesat la data de 6 februarie 2014)

[2] Tomporowski, P.D., Lambourne, K., & Okumura, M.S. (2011). Intervenţia activităţii fizice şi funcţia mentală a copiilor: O introducere şi privire de ansamblu. Medicina preventivă, 52(Suppl.1):S3- S9.


Book Party

Pediatricians-Call-for-Parent-to-Read-to-their-Children-EverydayLa The Little Gym cunoaștem numeroasele beneficii pe care cititul cu voce tare le are asupra dezvoltării creierului și a limbajului, de aceea folosim orice ocazie pentru a-i încuraja pe părinti să citească și să cânte copiilor încă de la o vârstă fragedă. Iar cum viscolul șuieră pe la uși și zăpada a acoperit străzile orașului, ce prilej mai bun se poate găsi pentru a citi o poveste?

Vă invităm în data de 27 ianuarie (vineri) între 17:00 și 20:00, la un Book Party la The Little Gym București. Corina Nicolescu, consultant la Read My Way, membru The Little Gym și mama a doi îngerași, ne va introduce în universul magic al cărtilor Usborne din Marea Britanie. În timp ce părintii savurează un ceai aromat cu biscuiti și primesc sfaturi utile despre cărti potrivite interesului și vârstei copilului, cei mici vor avea ocazia să descopere cărtile Usborne, să exploreze sala de gimnastică și să asculte o poveste în limba engleza. În cadrul evenimentului, invitatii vor beneficia de reducere la achizitionarea cărtilor editurii Usborne, iar cei interesati să testeze programul The Little Gym vor avea ocazia să facă o programare pentru o clasă introductivă gratuită.

Participarea la eveniment este gratuită, însă intrarea se va face pe bază de programare, pe care va rugam să o faceți cât mai curând la telefon 0736 770 000.


Dezghet la distractie

PrekJumpingOffBeam
Chiar dacă este frig afară, nu înseamnă că trebuie să-i permitem copilului să stea tot timpul în fata televizorului sau a tabletei. Copiii au nevoie de joacă și de mișcare indiferent de temperatură. Pe lângă numeroasele beneficii pe care exercitiile fizice le oferă, în sezonul rece ele îmbunătătesc circulația sanguină, alungă stările de iritabilitate și îi ajută pe copii să aibă un somn mult mai odihnitor! Iar clasele de gimnastică la The Little Gym oferă un surplus de jocuri, de muzică și multă voie bună!
Nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, încercati-ne! Consultați programul cursurilor și faceți o programare pentru o clasă introductivă gratuită sau sunați la 0736 770 000.

„SPIRIDUȘII MOȘULUI” – Petrecere de Crăciun la The Little Gym

Christmas_Facebook-image-feed_BabyGirl
Pe 23 Decembrie - vineri, îi invitam pe mici nostri membri să se transforme în spiridușii lui Moș Crăciun. Pe lânga o ședintă plină de jocuri și distractie, spiridușii vor avea șansa să stea în brațele Moșului și de a fi răsplatiti așa cum se cuvine cu un cadou!

PROGRAM:
16.00 – 17.30 – “Spiridușii mici” (vârsta 0-3 ani)
18.00 – 19.30 – “Spiridușii mari” (vârsta 3+ ani)

Participarea la acest eveniment se face doar pe baza unei rezervări pe care vă rugăm să o faceti cel târziu până marti, 20.12. la telefon 0736 770 000 sau email: bucharest@thelittlegym.eu


Cadoul potrivit de Craciun

Cadou de craciun

Dacă camera copilului tău este deja plină de jucării și nu mai știi ce cadou să-i oferi pentru sărbatori - de ce nu consideri un abonament-cadou la The Little Gym? Alege unul dintre pachetele de mai jos și ofera-i copilului tău un cadou inedit, sănătos și distractiv.

Happy New Year Box: 1.200 RON*

(pachetul include: 24 clase săptămânale de gimnastică, 1 atelier de iarnă sau de primavară cu durata de 2,5 ore, 5 invitatii pentru clase gratuite pentru a le oferi prietenilor, 1 tricou The Little Gym). Valabil până la 2 Iulie 2017

Triple Fun Box: 680 RON*

(pachetul include:  12 clase săptămânale de gimnastica, 1 atelier de iarnă în perioada 27-30 Dec, 3 invitatii pentru clase gratuite pentru a le oferi prietenilor). Valabil până la: 30 Aprilie 2017

Hi-5 Box: 280 RON*

(Abonament lunar la The Little Gym, ambalat ca un cadou care include:  5 clase săptămânale de gimnastica, 1 invitatie pentru clasa gratuita pentru un prieten). Valabil până la 28 Februarie 2017

*Preturi valabile pentru membri The Little Gym. Clientii noi care doresc să se alăture programului vor achita o taxă de membru în valoare de 150 lei la înscriere. Calitatea de membru oferă prioritate la programarea sau reprogramarea claselor, precum și acces preferential și reduceri din pret la petrecerile aniversare și evenimentele The Little Gym.


ACTIVITĂȚI DE VACANȚA

Winter-Camps_atTLG_Facebook-image-feed(1)
Cauti modalităti de a limita timpul petrecut de copilul tău la televizor sau tabletă în vacanta de iarnă? The Little Gym Bucharest îti vine în ajutor!
În perioada 27-30 decembrie organizăm ateliere de iarnă ce implică multă mișcare, jocuri și distractie. În fiecare zi, timp de 2,5 ore, instructorii noștri calificati îi vor călăuzi pe copii într-o nouă aventură, încurajând atât exercitiul fizic, cât și creativitatea și abilitatea de a rezolva probleme.

Program:

27 decembrie (marti), 10:00 – 12:30 – Poko, pinguinul politicos (3-8 ani)

28 decembrie (miercuri), 10:00 – 12:30  – În căutarea Castelului de Gheată (3-8 ani)

29 decembrie (joi), 10:00 – 12:30 – Petrecerea omului de zăpadă (3-8 ani)

30 decembrie (vineri), 10:00 – 12:30  – Dinozaurii din Epoca de Gheată (3-8 ani)

Tarife:
Pretul pentru o sesiune de 2,5 ore este 50 RON (membri) și 65 RON (non-membri).
Oferta specială: La achizitionarea întregului pachet de 4 ateliere acordăm o reducere de 20% din pret.

Locurile sunt limitate. Sunati-ne la 0736 770 000 pentru rezervare!


SAPTAMANA REDUCERILOR

LTG Black Friday_orange

Nu este tarziu să vă alăturati programului nostru! În perioada 18-25 Noiembrie oferim reduceri la toate abonamentele:
Lunar (4 sedinte): 280 RON  220 RON
Trimestrial (12 sedinte): 750 RON 600 RON
Anual (30 sedinte, pana la 2 iulie 2017): 1680 RON 1350 RON


SĂPTĂMÂNA PRIETENIEI LA THE LITTLE GYM BUCHAREST, 15-20 NOIEMBRIE

Friends

Veniți împreună cu prietenul tău la clase săptămâna aceasta și dublați râsetele și distracția în timp ce faceți economii!

Ofertă specială:Dacă prietenul copilului tău se înscrie în programul nostru în ziua vizitei, va primi o reducere de 100% din taxa de membru The Little Gym, iar copilul tău va primi un voucher cu valoare de 50 RON, valabil pentru clase, evenimente sau produse The Little Gym.

Copii care participă trebuie să fie în aceeași grupă de vârstă! Înscrierea se face în limita locurilor disponibile, doar cu programare prealabilă la 0736 770 000!


VA ASTEPTAM LA CARNAVALUL COSTUMELOR

Costume_Party_2
Nu ratati cel mai distractiv eveniment aceasta toamna la The Little Gym Bucharest, exclusiv dedicat copiilor de la 3 la 12 ani!

Luni, 31 Octombrie de la 17:00 - 18:30*

*Intrarea se va face doar pe baza de rezervare! Locuri limitate!

Pentru rezervari sunati la 0736 770 000! 


The Little Gym apare în ghidul “Bucharest with kids”

TheLittleGym_PICTURE_Portrait_BLOG3_1
Mulțumim Bucharest with Kids pentru recomandarea programului nostru și feedback-ul pozitiv!

 


Activități de vacanță & Ateliere de vară la The Little Gym

2016 STAGES photos
Plictiseală în vacanța de vară? Nici vorbă! În perioada 18 iulie – 2 septembrie, indiferent de starea vremii, The Little Gym Bucharest le oferă copiilor o mare varietate de activități distractive, care stimulează învățarea și creativitatea. Tematica acestor activități este diferită în fiecare săptămână, și stimulează dezvoltarea motrică și fizică a copiilor prin intermediul jocurilor și a elementelor de gimnastică, sub atenta îndrumare a instructorilor noștrii.

Activitățile de vacanță se organizează de luni până vineri și durează 3 ore.

Program:

Luni – 09:30-12:30 (3 – 8 ani) sau 15:00 – 18:00 (3-8 ani)

Marți – 09:30-12:30 (3 - 8ani) sau 15:00 – 18:00 (3-8 ani)

Miercuri– 15:00 – 18:00 (6-12 ani)

Joi - 9:30 – 12:30 (3-8 ani) or 15:00 – 18:00 (3-8 ani)

Vineri – 9:30 -12:30 (3-8 ani)

Tarife:

O sesiunea de 3 ore costă 50lei (membri) sau 65lei (non-membri). La fiecare patru sesiuni achitate vă oferim încă una gratuită!

Intrarea copiilor se va face doar pe bază de rezervare. Sunați-ne la 0736 770 000.Începe noul sezon 2016-2017!

TheLittleGym_PICTURE _BLOG1_copy1
Sperăm că toată lumea se bucură de o vară călduroasă și plină de momente de relaxare alături de familie și prieteni. Noi deja ne pregătim pentru noul sezon, care va începe în septembrie și de abia așteptăm să vă revedem.

Le oferim membrilor noștrii o reducere de 30% la înscrierea pentru întregul an școlar, până la 15 august. Dacă nu ați rezervat încă un loc pentru copilul dumneavoastră în clasa preferată, sunați-ne la: 0736 770 000.

Clasele vor începe marți 6 septembrie 2016 și se vor încheia pe 2 iulie 2017. Vă rugăm să consultați programul nostru pentru mai multe detalii.