Translate

EN RO

TheLittleGym_CEO-Letter_Practice makes progress_header
The Little Gym® Europe

Scrisoarea Directorului General


Toți copiii sunt speciali și fiecare copil este unic, dar un singur lucru îl au toți în comun - potențialul.

La The Little Gym descoperim și dezvoltăm potențialul copiilor. Suntem pasionați de misiunea noastră de a-i ajuta pe copii să își dezvolte abilități de viață pe care să le utilizeze la școală, în relația cu familia, cu prietenii, să practice sporturi și, mai târziu, în alegerea carierei profesionale.

Suntem încrezători că învățarea prin joacă este cea mai puternică formă de învățare. Dacă ochii copilului dumneavoastră strălucesc de bucurie în sălile noastre, se întâmplă ceva magic, este momentul în care copilul se dezvoltă cel mai mult și în care instructorii nostri știu că produc o schimbare.

De asemenea, credem că trebuie să existe și o fațetă serioasă a distracției, iar acesta este motivul pentru care numim cursurile noastre „Distracţie Serioasă”. Acestea sunt concepute pe baza unui curriculum sofisticat, testat, șlefuit și finisat de peste 40 de ani, care a fost conceput special de experți internaționali în dezvoltarea copilului.

Îi ajutăm pe copii să se iubească pe sine prin curriculum-ul „Distracţie Serioasă”, îi ajutăm să învețe să calculeze riscurile atunci când sunt înspăimântați, să vorbească chiar și atunci când sunt timizi și îi învățăm că trebuie să aibă valori. Noi susținem și încurajăm dezvoltarea lor.

Pe parcursul călătoriei, copiii curajoși, adorabili și zâmbitori dezvoltă forță fizică, coordonare și îndemânare. Ei învață să cucerească vârfurile cele mai înalte, să își controleze corpul în timp ce fac tumbe și plutesc în aer, dezvoltă puterea de a sta în mâini și de a spune: “Da, pot!”

Sălile noastre nu ar putea să existe fără echipa minunată de instructori și manageri. Cele 45 de săli din Europa sunt coordonate de peste 300 de instructri și proprietari de francize, în timp ce curriculum-ul nostru se aplică peste tot în lume. Echipa noastră entuziastă The Little Gym care administrează săli și oferă cursuri în fiecare zi este cea care produce schimbarea.

Pentru proprietarii de francize, the Little Gym nu este doar o oportunitate antreprenorială, este o decizie de viață pentru că fiecare proprietar are o poveste unică prin care The Little Gym i-a dezlănțuit potențialul. Mulți dintre aceștia au început ca instructori, în timp ce alții au avut parte de experința The Little Gym ca părinți și au dorit să împărtășească viziunea și conceputul The Little Gym cu alți copii din jurul lumii.

The Little Gym va continua să se dezvolte în Europa doar atât timp cât găsește în continuare oameni potriviți, tipul acela de oameni pasionați de dezvoltarea și creșterea noii generații și care înțeleg puterea de a face ochii micuților să sclipească de bucurie.

Noi nu vom face niciodată compromisuri. Potențialul nu permite compromisul, el trebuie să fie dezlănțuit.

 ornament-bubbles

Alexander de Wit
Fondator și Director General
The Little Gym Europe
  
  
ornament-pre-k-gym